ABKATI lanserar Polar Blue by NBB – en ny belysningsserie i världsklass

Polar Blue by NBB - extraljus och extraljusramper för nordiskt klimat

ABKATI lanserar Polar Blue by NBB – en ny belysningsserie i världsklass

19 januari 2017

De senaste åren har ställt höga krav på forskning och utveckling i belysningsbranschen och produkternas prestanda har skruvats upp på nästan kvartalsbasis. ABKATI har hängt med på denna resa men nu tar man ett steg vidare i och med lanseringen av en helt ny produktlinje från ABL Lights.

Polar Blue by NBB är en produktserie som är särskilt anpassad för de höga krav som den nordiska marknaden ställer. Inledningsvis innehåller sortimentet extraljus och extraljusramper – allt i LED. Att ligga fel i erbjudande kan kosta mycket i både förlorade intäkter och i förlorat förtroende och för att undvika detta säkerställer ABKATI nu detta konkurrenskraftiga alternativ i segmentet strax under de ledande aktörernas huvudvarumärken. Att Polar Blue by NBB utvecklas och monteras till 100 % i ABL Lights regi ger både ABKATI och deras kunder den trygghet i produkterna som är så viktig för långa och lojala relationer.

”Efter att ha ökat omsättningen kraftigt under de senaste åren upptäckte vi en lucka i vårt erbjudande. Denna fyller vi nu med Polar Blue by NBB. Marknaden är alltid priskänslig men att göra avkall på kvalitet är inte rätt väg framåt”, säger Christian Celsing, Inköps- & Logistikchef på ABKATI.

För mer information kontakta:

Osbjörn Odd
Marknadschef, CMO AxDrive
Mobile: +46(0) 725882009
E-mail: osbjorn.odd@axdrive.com

Urban Vester
Försäljningschef / Sales Manager ABKATI
Mobile: +46 (0) 730226770
E-mail: urban.vester@abkati.se

Visa alla nyheter