WAECO - mobila lösningar för den moderna föraren

WAECO - mobila lösningar för den moderna föraren

10 oktober 2016

WAECO har funnits i över fyrtio år och har hela tiden fokuserat på kvalitet, snabb produktutveckling och ett brett produktsortiment, vilket har gett dem en mycket stark position på marknaden.

ABKATI vidareutvecklar hela tiden sitt sortiment och vi är därför glada att nu kan erbjuda våra kunder produkter som förenklar vardagen för yrkeschaufförer. Detta gör vi tillsammans med Dometic som är en av de ledande aktörerna inom komfortprodukter för yrkesfordon under varumärket WAECO.

 Ett axplock produkter ABKATI har tagit upp är slitstarka mikrovågsugnar och kylboxar som tål rejäla vibrationer, kaffebryggare och vattenkokare som snabbt ger varm dryck, backvideosystem för ökad säkerhet och pålitliga omvandlare.

- Med WAECO:s produkter stärker vi varuportföljen och kan erbjuda kunden ett helt koncept när det kommer till förarens bekvämlighet. Vi har märkt av ett stort intresse för den här typen av produkter och är glada att kunna presentera just Dometic som vår samarbetspartner, säger Vesna Bengtsson, ansvarig inköpare ABKATI. 

Visa alla nyheter