ABL utökar ECO-Line sortimentet

ABL utökar ECO-Line sortimentet

23 maj 2018

Viktfrågan på skopor har blivit en allt viktigare och vanlig fråga bland våra kunder. Samtidigt som kvaliteten på skoporna måste vara hög och till rätt pris. Vi har tagit till oss detta och lanserar nu eco-line som serie med gräv-, kabel-, kabelprofil- och planeringsskopa.

Tack vare våra duktiga konstruktörer och ett nära samarbete med SSAB har vi tagit fram denna serie. Med vår Eco-line serie har vi lyckats minska vikten mellan 10-20% med bibehållen slitstyrka och hållfasthet som är kännetecknande för ABL:s övriga produkter. Den lättare konstruktionen gör att maskinen inte behöver jobba lika hårt, vilket minskar på slitaget på maskinen och gör det lättare att hålla nere bränsleförbrukningen och ev servicekostnader. Exempel: En 750 liters eco-line grävskopa är ca 95kg lättare än en standard skopa.
Vi har under en period haft demo-skopor ute på test hos ett flertal entreprenörer och vi har bara fått positiv respons. Kommentarerna har varit att skoporna är smidiga, lätta och har en bra utformning och hög kvalité.
Vi kommer vara med och ställa ut på Svenska maskinmässan på Solvalla den 31 maj – 2 juni där vi bland annat kommer visa upp hela vår nya eco-line serie för första gången

För mer info:

Visa alla nyheter