Assemblin står bakom Håll nollan

Assemblin står bakom Håll nollan

31 mars 2017

Ingen ska skadas på byggarbetsplatserna. Det är målet för det nya initiativet Håll nollan, som lanserades vid branschmötet Årets bygge den 27 mars. Bakom visionen står 13 företag och organisationer från olika delar av byggsektorn, som tillsammans bildar Samverkan för noll olyckor i byggbranschen.

 

– Genom att samla de största bolagen i branschen i detta unika initiativ kan vi börja dela och sprida erfarenheter, kunskap och effektiva metoder med varandra, för att så snabbt som möjligt få bukt med detta allvarliga problem, säger Ulrika Dolietis, vd för Samverkan för noll olyckor i byggbranschen.

Assemblin har valt att vara med i nätverket och stötta satsningen Håll nollan från start. Säkerheten ska alltid gå först och Assemblin jobbar aktivt för att hålla frågan levande, bland annat genom särskilda årliga fokusdagar som alla medarbetare deltar i.

– Att jobba säkert är självklart för oss. Men vi får aldrig nöja oss när det handlar om att skapa en säker arbetsmiljö. Därför engagerar vi oss i Håll nollan, säger Håkan Ekvall, vd i Assemblin Ventilation och Assemblins representant i Samverkan för noll olyckor i byggbranschen.

Läs mer på www.hallnollan.se

Visa alla nyheter