Beck Maskin utökar hyrverksamheten

Beck Maskin utökar hyrverksamheten

31 mars 2016

Flera återförsäljare har anslutits till Beckgruppen, däribland MittMaskin AB i Sundsvall och inte minst Cema Maskin AB i Järfälla som från den 15 mars etablerat en ny uthyrningsdepå i samarbete med Beck Maskin.

I tillägg till tidigare försäljning och service av Kobelco och andra maskiner från Beck, satsar Cema nu även på uthyrning. Cema bedriver sin verksamhet i nya moderna lokaler på Kaminvägen 15 i Järfälla och i samband med satsningen på uthyrning har ytterligare en säljare anställts. Företaget satsar även på fältservice och anställer en servicetekniker som ska arbeta inom Storstockholmsområdet.

Beck Maskin har därmed totalt fyra uthyrningsdepåer placerade i Oslo, Göteborg, Haninge och nu den nya i Järfälla i samarbete med Cema Maskin AB.

Här kan kunderna hyra premium maskiner som Kobelco och Airman grävmaskiner 1–17 ton, Venieri hjullastare 5–10 ton, Gehl hjullastare 2–5 ton, BM minidumprar (från Messersi) med 0,8–2,5 tons lastkapacitet, BM maskinsläp, paketlösningar och tillbehör.

– Beck Maskin Sverige AB rapporterar om stor aktivitet i början av året. Alla avdelningar (försäljning, uthyrning och serviceverksamhet) har ökat skriver Beck Maskin i ett pressmeddelande.

– Vi satsar på nya dieselsnåla premiummaskiner säger Owe Beck som tror att satsningen på uthyrning kommer att bli lyckad.

–Vi ser mycket positivt på de närmaste åren och inte minst på samarbetet med vår ägare i Norge, Beck Maskin AS, där vi tillsammans utnyttar möjligheterna över gränsen med såväl begagnade som nya maskiner och vi tror på en ökning i såväl omsättning som resultat avslutar Owe Beck.

© Tidningen INSIKT 2016.

Länk till Cema Maskin      Beck Maskin

Visa alla nyheter