Berco får ny stororder av transportskåp till Infranord

Berco får ny stororder av transportskåp till Infranord

13 februari 2018

Volkswagen har fått fortsatt förtroende och fått en ny upphandling av 27 stycken VW transporter med Bercos Volymidi transportskåp.

Volymidi transportskåp är mindre än Volymax och används mycket av servicetekniker. VW Transporter är den i särklass populäraste transportbilen i mellanklassen. Infranord är ett statligt bolag som ägs till 100 procent av svenska staten och äger 2000 transportbilar. Bolaget har verksamhet inom anläggning, service samt övriga tjänster såsom tillverkning och renovering av järnvägsprodukter, mät- och maskintjänster.

De stora fördelarna med Volymidi är inlastningshöjden som är gjord så det blir smidigt att lyfta in och ur saker utan att få en konstig arbetshöjd. En annan smart lösningen som finns som tillval är att luckorna går att fälla upp så man kan lasta in och ut med truck. Volymidi´s grundkonstruktion är snarlik vår beprövade Volymax skåp, vilket borgar för ett starkt och stabilt skåp och som avgjorde varför man valde Berco skåp istället för andra tillverkare av skåp, berättar Robert Ulfsparre innesäljare på Berco.

-I samband med den förra årets stororder till Infranord har vi en mycket effektiv egen produktionslina för dessa skåp, berättar Nicklas Berglund Produktionsledare. Denna lina är maximalt optimerad för tillverkningen av dessa skåp vilket gör att vi kan hålla en hög och jämn takt vilket borgar för en hög kvalitet.

Det är Volkswagen Kista och team transportbilar, George Rudling, Erik Jansson och Niklas Nordqvist som har sålt bilarna till Infranord.

För mer info:

Visa alla nyheter