Bromsspecialist för tunga fordon i nytt spännande samarbete

Bromsspecialist för tunga fordon i nytt spännande samarbete

07 juni 2018

Rydahls bromsspecialisten fortsätter bredda sitt erbjudande inom affärsområde Reservdelar och inleder nu ett samarbete med en av Europas ledande tillverkare av avgassystem för lastbil och buss – XXL Marmitte.

Rydahls, som redan tidigare arbetar med starka varumärken, växer och blir nu ännu starkare i och med ett nytt samarbetsavtal med XXL Marmitte. Rydahls kommer genom samarbetet kunna erbjuda sina kunder ett nytt produktsegment inom avgas, med produkter som ljuddämpare, katalysatorer, avgasrör och tillbehör.

– Vår målsättning är att vara en av de ledande heltäckande leverantörerna inom reservdelar för lastbil, buss och trailer i Norden, säger Erik Rydahl, VD på Rydahls. – Samarbetet med XXL Marmitte bidrar till vår allt mer kompletta produktportfölj, fortsätter Erik Rydahl.

XXL Marmitte grundades i Italien 1970 av familjen Tortora. Företaget erbjuder ett komplett program för avgassystem med fokus på kvalitet och hållbar utveckling och 2011 introducerade bolaget sitt koncept ”Green Energy”. Bolaget arbetar hårt med att hålla kundnöjdheten på en hög nivå, vilket man uppnår genom hög kvalitet, över 100 000 produkter i lager och en 24 månaders garanti.

Visa alla nyheter