Brunskoggruppen kör åt Volvo

Brunskoggruppen kör åt Volvo

26 april 2016

Brunskoggruppen AB blir det företag som får förtroendet att hantera Volvo Logistics services slingbilsupplägg för Småland och Blekinge from mars 2016.

Det innebär att Volvo Logistics Services väljer att utöka och vidareutveckla sin affärsrelation med Brunskoggruppen AB i Ljungby. Parterna har under innevarande avtal jobbat fram en högkvalitativ leveranssäkerhet. Med den goda kvalitén som bakgrund bygger man vidare på den metoden när det gäller in och utleveranser från Volvos logistikenheter i Göteborg, Tuve och Borås.

Affären innebär en omsättning för Brunskoggruppen AB på cirka 20 miljoner för avtalsperioden och omfattar cirka 7–8 årsanställda. Affären innebär även en etablering av personal i Värnamo.

– Vi känner en stor stolthet och glädje över att vår strategi att jobba med kvalité håller. Vi är även stolta över vår personal som på alla nivåer hos oss bidragit i utvecklingen av denna viktiga affär, säger Lena Hermodsson, vd Brunskoggruppen AB.

– Styrkan har och kommer att vara att vi i samförstånd med våra uppdragsgivare utvecklar och förfinar flöden där Brunskoggruppen bevisat att små- & medelstora transportörer absolut kan vara ett alternativ till stora globala aktörer. Säger Jörgen Wass, Marknadsansvarig, Brunskoggruppen AB.

© Tidningen INSIKT 2016.

Visa alla nyheter