En snygg och praktisk golvmatta lyfter förarmiljön

Möjligheten till valfri brodyr gör slitstarka Golvmatta Premium till en viktig del av förarmiljön samtidigt som den medverkar till kundens profilering.

En snygg och praktisk golvmatta lyfter förarmiljön

06 april 2017

Golvmattan är en viktig del av en maskins förarmiljö. Det har XACC tagit fasta på i utvecklingen av skräddarsydda, slitstarka och exklusiva golvmattor, som dessutom kan förses med brodyr. På årets MaskinExpo, som hålls på STOXA den 18-20 maj 2017, lanserar företaget Golvmatta Premium.

Med en ökad efterfrågan och ett behov att komplettera mattmodell Golvmatta Basic har EXACC tagit fram Golvmatta Premium. Det är en slitstark matta med kantsömnad. Färgen är antracit, vilket gör att den passar till många interiörer.

– Det som skiljer de olika modellerna är att Golvmatta Premium har en mer avancerad uppbyggnad, starkare struktur och en grå kantsömnad. Det finns även möjlighet att brodera in sin egen företagslogo och/eller en broderad text, säger Kristoffer Palander på EXACC.

De första modellen av Golvmatta Premium har tagits fram för Volvos hjullastare L60 F-G-H – L350 F-G-H.

– Vi har sett stor efterfrågan på mattor till denna typ av maskin. Dessutom efterfrågar kunder ett alternativ där de kan få en skräddarsydd matta med möjlighet till brodyr av företagslogo.

– Under 2017 kommer vi ta fram Golvmatta Premium till övriga maskinmodeller som vi säljer Golvmatta Basic till idag, däribland Huddig, Lännen och CAT, fortsätter Kristoffer Palander.

XACC är grundat av Rune Larsson och Kristoffer Palander, far och son, med en affärsidé som gör att maskinistens idéer blir produkter för entreprenadmaskiner. Tillsammans har Rune och Kristoffer erfarenheter som täcker maskinistens behov för hur en produkt ska fungera och se ut. Erfarenheterna täcker även produktutveckling, design och tillverkning. Med dessa kompetenser i företaget har EXACC byggt upp ett sortiment med produkter som gör jobbet enklare för maskinister.

Företaget har en unik affärsmodell som gör det möjligt för maskinister att komma in med sina idéer på nya produkter till XACC, för att sedan få uppfinnararvode på varje såld produkt om den anses ha marknadspotential.

För mer information, kontakta:
Kristoffer Palander
XACC
Tel 070-466 54 34
kristoffer.palander@xacc.se
www.xacc.se

Visa alla nyheter