Hiabs imponerande sortiment medelstora styckegodskranar.

Hiabs imponerande sortiment medelstora styckegodskranar.

11 oktober 2016

Hiab, en del av Cargotec, har utökat sitt sortiment medelstora kranar med 24 stycken nya eller uppdaterade modeller.

Dessa nya medelstora kranar är en respons på den växande marknaden för 20 tonmeters-kategorin och finns tillgängliga med ett komplett urval av styrsystem från HIAB, manuella så som fjärrstyrda.

"Kundförståelse utgör basen för Hiabs FoU. Allt handlar om att ge ökat värde åt kunden och se till att lösa deras problem. Hiabs viktigaste prioriteter är säkerhet, pålitlighet, hållbarhet och enkelhet i användning, vilket underlättar kundernas effektiva verksamhet. Ett perfekt exempel på detta starka innovationsfokus är den nya uppdateringen av vårt sortiment medelstora kranar. Vi är mycket glada att kunna presentera de nya kranarna på IAA-utställningen," säger Joakim Andersson, Senior Vice President på Loader Cranes, Hiab.

 
De uppdaterade kranarna är utrustade med innovativa funktioner som gör dem lättare, säkrare och mer effektiva att använda. Crane Tip Control minimerar koordineringssvårigheterna för föraren, och Load Stability System gör kranen säker att använda. Semi Automatic Folding gör det möjligt att parkera eller packa upp kranen halvautomatiskt, vilket underlättar ett av de svåraste momenten i arbete med kranar," förklarar Hans E. Ohlsson, Director på Medium Range Loader Cranes, Hiab.
 
De nya kranarna är upp till 300 kg lättare än Hiabs tidigare modeller, vilket innebär lika mycket extra lönsamhet för kunden. "Ett avancerat fjärrstyrningssystem, den nya V200-ventilen och den uppdaterad hydraulik innebär samtliga extra värde åt kunden," avslutar Ohlsson.
 

Visa alla nyheter