HIAB VISAR INNOVATIONER PÅ ELMIA LASTBIL 2018

HIAB VISAR INNOVATIONER PÅ ELMIA LASTBIL 2018

17 augusti 2018

Kom och träffa hela familjen HIAB, MULTILIFT, MOFFETT, ZEPRO, LOGLIFT och JONSERED i montrarna B03:54, B04:54 och U501:10. Hiab kommer att presentera nya innovationer och servicenyheter samt de senaste produktlanseringarna och du kommer givetvis att kunna prova vår HiVision™ simulator.

NYHETER!
Tre års garanti i Sverige från 1 juli 2018
Från halvårsskiftet tog vi steget till att ge våra kunder extra produkttrygghet genom att införa marknad-
ens längsta och omfattande produktgaranti för HIAB styckegodskranar, MULTILIFT lastväxlare och MOFFETT påhängstruckar, en treårig garanti som standard*.
* Olika produktvillkor förekommer.
CTC (Crane Tip Control) är en programfunktion i HIAB:s HiPro-styrsystem som förenklar krankörningen. Rörelser som tidigare krävde samtidig styrning av upp till tre kranfunktioner kan nu utföras med bara en spak. CTC finns nu även för 5 respektive 6 utskjut för följande modeller HIAB X-HiPro 142, 162, 192 och 232.
Vi uppdaterar vårt sortiment av Heavy Range med runtomsvängande kranar för 30 - 40TM. Runt-
omsvängningen gör att kranen kan manövreras i ett 360 graders arbetsområde vilket gör att du kan fokusera på att flytta din last - inte din lastbil. Arbetet blir säkrare och effektivare tack vare färre stopp och eftersom du når lasten på bästa möjliga sätt.
Utökat sortiment av lätta kranar. Light Range sortimentet har branschens mest avancerade fjärrstyrning som garanterar en följsam och säker körning med samtidiga rörelser och smarta funktioner som håller lasten stabil och ökar kapaciteten. Nya modeller 2018 är blanda annat HIAB X-HiDuo 046, 082, 108, 118 och HIAB X-HiPro 122.
ZEPRO Clearoil Filter
Inför Elmia Lastbil 2018 lanserar vi nu ZEPRO Clearoil Filter som håller oljan i din lyft ren under längre tid. Med ZEPRO Clearoil Filter rullar du längre utan avbrott. ZEPRO Clearoil Filter tar upp allt från smuts och föroreningar till kondens och förhindrar att ispartiklar bildas vid kallt väder. I och med att oljan hålls ren minskar slitaget på de hydrauliska delarna i lyften och ger ett mer välmående system.
Serva din skogskran på distans är numera alltid tillgängligt för dig, vart du än befinner dig, då vi nu gör service på distans vilket både spar tid och pengar. Vid behov finns det nu också möjlighet att ställa av din HiVision-kran på den plats du befinner dig. Det är både säkert, effektivt och spar tid. Fråga våra experter på plats och provkör gärna vår simulator för att få den rätta känslan av effektivitet, säkerhet och trygghet som HiVision™ innebär.

Visa alla nyheter