Hitachis storsäljare på Entreprenad Live

Hitachi bandgrävare ZX225USLC-6. Foto: Mats Thorner

Hitachis storsäljare på Entreprenad Live

15 augusti 2018

Delvator visar några av Hitachis storsäljande modeller av hjul- och bandgrävare, samt dessutom en hjullastare på Entreprenad Live på Säve Depå den 6-8 september.

– Entreprenad Live är en fantastisk möjlighet för entreprenörer och maskinförare i Västsverige att på plats se några av Delvators storsäljande Hitachimaskiner, säger Classe Gustafsson, en av Delvators säljare i området.

Classe kommer att finnas på plats, liksom Thomas Henriksson och andra i Delvators säljorganisation.

I Delvators monter visas följande maskiner:

Hjulgrävaren ZX145W-6. Denna hjulgrävare i 17-tonsklassen är en stor framgång i Sverige. Den är idealisk för arbete i exempelvis trånga gatumiljöer. I Serie 6 har modellen fått betydligt större motor jämfört med tidigare. Det ger ökad styrka i hydraulik och transmission och gör den lättkörd.

Bandgrävaren ZX225USLC-6. US i maskinbeteckningen berättar att detta är Hitachis kompaktbyggda bandgrävare i 26-tonsklassen. 225:an är en beprövad maskinmodell, med omvittnat oslagbar kvalitet och hydraulik.

Hjullastaren ZW220-6. Hitachis hjullastare i 18-tonsklassen. Den har en fyrcylindrig 6,7-liters Cumminsmotor som ger 200 hästkrafter med ett vridmoment på 929 Nm. Drivlinan består av momentomvandlare med power shift. Tack vare datorstyrd automatik får man mjuk och snabb växling.

 

Visa alla nyheter