Hyundais gaffeltruckar på offensiven Fyra visningar med provkörning i vår

Hyundais gaffeltruckar på offensiven Fyra visningar med provkörning i vår

09 mars 2018

Vara Maskinimport AB och AB Hüllert Maskin står tillsammans med Ottosson Truck AB för värdskapet när Hyundais gaffeltruckar visas i Göteborg och Vara i april. Senare i vår sker visningar även i Norrköping och Blekinge. Visningarna är en del i den offensiv för Hyundai gaffeltruckar som nu inleds.

Hyundai gaffeltruckar är ett av världens modernaste och mest framgångsrika truckmärken med ambition att ytterligare stärka sin position i Sverige. Modellprogrammet är mycket omfattande med allt från lagertruckar, till trucklösningar för tung industri, sågverk och hamnar.

Vid visningarna i Göteborg, Vara, Norrköping och Norje utanför Sölvesborg får visningsbesökarna chansen till information om Hyundais hela truckprogram. Demomaskiner i storleksspannet från elektriska Ledstaplare upp till Hyundais 16-tons dieseltruck kommer att finnas för demo och provkörning.

Samtidigt kommer Ottosson Truck att presentera sitt framgångsrika hyreskoncept för gaffeltruckar. Hyreslösningarna innebär att användarna kan tillgodose sitt truckbehov, optimalt anpassat efter verksamheten och därmed med hög kostnadseffektivitet.

Visningsprogrammet ser ut så här:

10 april i Göteborg. Platsen är Steens T&E på Ångpannegatan 8.

12 april i Vara. AB Hüllert Maskins visningscenter på Torggatan 56.

17 maj i Norrköping. Ottosson Trucks anläggning på Butängsgatan 8A.

5 juni i Norje utanför Sölvesborg. Ottosson Trucks anläggning på Norjevägen 65.

Visningarna av Hyundais truckar i vår ska ses som första steget i den offensiv som nu sker för att sprida Hyundais modellprogram över landet. Kunnandet och servicen av truckprogrammet finns hos Ottossons Truck AB, som representerat Hyundai Forklifts i Sverige sedan 2012. Ottosson Truck är ett anrikt företag med flera decenniers erfarenhet av gaffeltruckar och med stort tekniskt kunnande.

Sedan början av 2018 ingår Ottossons i den koncern där även AB Hüllert Maskin och Svenska Jekko ingår. Moderbolag är Vara Maskinimport, som nu alltså står för en del av värdskapet för visningarna.

Av tradition sker visningarna dessutom i samarbete mellan Ottosson Truck AB och rockfestivalen Sweden Rock.

Dessutom söker Ottosson och Hyundai efter två tävlingsförare som vill representera Hyundai under Truck-SM i november 2018.

För mer information, läs mer på www.ottossontruck.se

 

För mer info:

Visa alla nyheter