Innerbelysning idag och för framtiden

Innerbelysning idag och för framtiden

16 februari 2018

En av ABKATI:s drivkrafter är att förse sina kunder med lösningar som förenklar deras arbete. Det finns många sätt att förenkla vardagen för yrkesförare och en viktig aspekt är god sikt inte bara framför och runt bilen utan även inne i skåpet. Nu lanserar ABKATI Irizium LED taklampor från Pommier. Det är kvalitetslampor med hög prestanda som ger en kraftfull och naturlig belysning med färgåtergivning nära naturligt ljus.

Pommier är en av Europas ledande leverantörer inom innerberlysning och står för kvalitet, innovativa produkter och ett proaktivt tänk där kundernas behov alltid står i fokus i utvecklingen. Med Irizium-serien går Pommier ett steg längre och kombinerar riktigt bra ljus med modern design och teknik och har både timer och rörelsesensor inbyggt eller som tillbehör efter behov. Taklamporna är självklart ADR-godkända och uppfyller kraven för EMC-godkännande enligt EN 5049.
- Det har skett mycket inom innerbelysning de senaste åren och det är mycket glädjande att nu kunna presentera ett LED-alternativ som kombinerar riktigt hög kvalitet med smarta funktioner. Pommiers Irizium-serie har precis det där lilla extra som våra kunder efterfrågar, säger Urban Vester, marknadschef ABKATI.

För mer info:

E-post: urban.vester@abkati.se

Visa alla nyheter