Markus Olofsson ny försäljningschef hos Rototilt

Markus Olofsson tillträder som försäljningschef i augusti

Markus Olofsson ny försäljningschef hos Rototilt

12 juni 2018

Rototilt i Vindeln rekryterar värdefull erfarenhet från entreprenadbranschen och stärker sin position ytterligare på svenska marknaden. - Rototilt är redan kända som ett varumärke med kvalitet och engagemang, men som jag förstår det vill man bli ännu bättre och där hoppas jag kunna bidra, säger Markus Olofsson tillträdande försäljningschef hos Rototilt Group AB.

Teknikföretaget Rototilt Group AB med huvudkontor i Vindeln, har nu gjort klart med en försäljningschef för svenska marknaden.

-Markus kommer bli värdefull för att fortsätta utveckla vår position på svenska marknaden med breddat produkterbjudande inom maskinfästen, redskap och styrsystem, säger försäljnings- och marknadschef Per Väppling.

Markus har byggt upp en värdefull erfarenhet inom entreprenadbranschen bland annat som teknisk chef och regionchef inom Pon Equipment AB. För närvarande arbetar han som marknadsområdeschef på Hifab AB.

-Jag tror att jag kan bidra med ännu större insikt för återförsäljarens vardag. Vi ska hjälpa återförsäljaren att hjälpa sin kund, säger Markus Olofsson tillträdande försäljningschef hos Rototilt Group AB.

Det svenska säljteamet förstärks med en dedikerad försäljningschef, och återförsäljarna behåller samma kontaktpersoner hos Rototilt.

Markus bor i Umeå och kommer utgå från huvudkontoret i Vindeln. Tillträde sker i augusti.

Visa alla nyheter