Maskinia vinner auktionen och tar hem Doosan DX140W-5 Black Edition!

Den unika Doosan DX140W-5 Black Edition på mässan Intermat 2018

Maskinia vinner auktionen och tar hem Doosan DX140W-5 Black Edition!

27 april 2018

En av världens största maskintillverkare, Doosan, firar 400 000 stycken tillverkade enheter och i samband med detta har en specialgjord hjulgrävare Doosan DX140W-5 Black Edition tagits fram. Maskinen har visats på den internationella mässan Intermat 2018 i Paris och skapat stor uppmärksamhet. Doosan har valt att auktionera ut maskinen till sina auktoriserade generalagenter i Europa och pengarna för maskinen går till välgörenhet.

Maskinen har väkt stort intresse under mässdagarna och dess svarta utseende skapar stor uppmärksamhet där många entreprenörer i Europa har visat intresse för den. Det är den hyllade modellen av hjulgrävaren DX140W-5 som nu finns i en enda unik Black Edition. Maskinen är som namnet säger svartmålad med Doosans orangea färger som inslag och dekaler i silver.
Under veckan har Doosans auktoriserade generalagenter runt om i världen kunnat lägga bud på maskinen och auktionen avslutades klockan 12:00 torsdagen den 26 april. Maskinia stod som segrare och tar nu hem maskinen till Sverige! Pengarna som maskinen inbringade kommer att gå till välgörenhet och göra gott för människor i utsatta livssituationer.
Maskinen kommer efter Intermat att transporteras till Sverige där den bland annat kommer att visas upp under den Svenska Maskinmässan i Doosans monter på Solvalla.
Vad som vidare kommer att hända med maskinen återstår att se, mer info kommer…

Se när vinnaren av auktionen presenteras på Maskinias Facebook: https://www.facebook.com/maskiniaab/

För mer info:

Se film om nyheten här:

Visa alla nyheter