Niklas Knight ny VD för Best Transport

Niklas Knight ny VD för Best Transport

09 mars 2017

Styrelsen för Best Transport har utsett Niklas Knight till ny VD för Best. Niklas är 49 år gammal, systemvetare och har en lång erfarenhet från logistiksektorn.

Närmast kommer Niklas från SBC, det börsnoterade företaget som tillhandahåller förvaltningstjänster till bostadsrättsföreningar, där han har varit VD sedan mars 2010. Tidigare har Niklas bland annat haft olika chefsbefattningar inom DHL och varit managementkonsult för Cap Gemini. Niklas kommer att tillträda tjänsten som VD 10 april 2017.

”Jag är mycket glad över förtroendet och ser fram att leda Best Transport i den spännande fas företaget befinner sig i. Best har en stark marknadsposition och ett ledande tjänsteerbjudande och jag ser goda möjligheter för fortsatt stark tillväxt för bolaget. Jag ser också fram emot att åter arbeta i logistikbranschen, en bransch som jag har 8 års erfarenhet från” säger Niklas Knight.

”Det är med stor glädje som jag hälsar Niklas Knight varmt välkommen till Best Transport. Niklas profil och erfarenhet passar utmärkt med uppdraget och tjänsten och den utvecklingsfas Best befinner sig i. Jag vill samtidigt passa på att tacka tidigare VD Peter Lennartsson som, genom en mycket stark insats under sina nio år som VD för Best, har lyckats att öka omsättningen tio gånger till ca 450 miljoner kronor idag” säger styrelseordförande Lars Johansson.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Lars Johansson, styrelseordförande, Best Transport
Tel 070-518 14 42

Peter Lennartsson, avgående VD, Best Transport
Tel 076-107 19 00

Niklas Knight, tillträdande VD, Best Transport
Tel 070-924 44 30

Visa alla nyheter