Ny verkställande direktör för Hydroscand AB och Hydroscand A/S Danmark

Pontus Nygren, nytillträdd vd för Hydroscand AB och Hydroscand A/S  

Ny verkställande direktör för Hydroscand AB och Hydroscand A/S Danmark

14 maj 2018

Styrelsen i Hydroscand AB har utsett Pontus Nygren till ny verkställande direktör för verksamheten i Sverige och Danmark.

Hydroscands styrelse har nu utsett en ny verkställande direktör för Hydroscand AB och Hydroscand A/S. Den nya vd:n blir Pontus Nygren som har arbetat på Hydroscand sedan 1995. Han har under sin anställning haft många olika befattningar. Nu senast rollen som marknads- och försäljningschef för Hydroscand AB och Hydroscand A/S. Nu är det dags för Pontus att anta nästa utmaning inom bolaget.

”Pontus har gjort en gedigen insats under alla år i rollen som marknads- och försäljningschef och presterat synnerligen goda resultat. Jag är oerhört glad att Pontus antar utmaningen och jag ser fram emot att jobba ännu mer tätt tillsammans med honom i framtiden” säger Marcus Larsson, CEO Hydroscand Group.

”Det ska bli spännande att påbörja en ny resa i bolaget som nu är i en stark expansiv fas. Jag är glad över att få styrelsens förtroende och ser fram emot att fortsätta att arbeta nära Marcus i arbetet med att rulla ut vår nya koncernstrategi och ta Hydroscand vidare till nya höjder”, säger Pontus Nygren.

Pontus tillträdde sin nya roll den 1 maj 2018.

Visa alla nyheter