Nyhet från Ystamaskiner! GreenTec Redskapsbärare HXF 1802

Nyhet från Ystamaskiner! GreenTec Redskapsbärare HXF 1802

16 februari 2018

GreenTec Redskapsbärare HXF 1802 är en redskapsbärare med hydraulisk teleskopisk sidoförskjutning av armen där 5 olika redskap enkelt kan monteras med hjälp av mekaniska och hydrauliska snabbfästen.

Maskinen kundanpassas med olika typer av redskapsfästen för att kunna passa till alla sorters lastbärare. Växling mellan transport och arbetsläge på maskinen sker hydrauliskt. Arbetshydrauliken som krävs är endast 25 liter för att köra de olika styrfunktioner och redskapen och kräver en tryck-, retur- och läckledning. Räckvidden med stolpklippare är ca 1,8 m från bärarens centrum. Hydraulisk klippvinkeljustering är standard.

Redskap för montering

Ogräsborste med en stålborste med 700 mm diameter. Ogräsborsten ställs in genom att ändra den hydrauliska klipp- vinklingen samt ändra vinkeln i lastaren. Avståndet justeras med den hydrauliska sidoförskjutningen.

Grensåg LRS 1402 är en grensåg med en arbetsbredd på 1,4 m med fyra sågklingor. Ljudnivån på grensågen under arbete är endast 100 dB. Sågar upp till 100 mm med perfekta snitt.  Grensågen väger endast 50 kg.

Häckklippare HL 150 med bultade knivblad som skyddas av knivfingrar med rundade spetsar. Häckklipparen har en arbetsbredd på 1,5 m med en klippkapacitet upp till 40 mm. Unikt för denna häckklippare är att drivningen kan monteras var som helst på kniven utifrån kundens önskemål.

Kantklipparen RI 80 är en rotorklippare med en arbetsbredd på 80 cm lämpar sig väl för klippning under staket, runt träd och stolpar och mindre slänter. Den är utrustad med två knivar som skyddas av en skyddstallrik mot sten etc. Rotorklipparen är utrustad med en fjäderbelastad tallrik som viker undan vid kontakt med träd, stolpe eller något annat hinder.

Häckklippare RC 102 är stark och effektiv, perfekt för häckklippning av träd och buskar. Materialet klipps och finfördelas vilket gör att det behövs minimal efterröjning av det klippta materialet. Klarar grenar upp till 3 cm.

För mer info:

Telefon: 0411-139 50

Visa alla nyheter