Scantruck redo med nyheter inom alla maskinmärken

Scantruck redo med nyheter inom alla maskinmärken

08 december 2016

Världens ledande producent av teleskoplastare, franska Manitou kommer nu med en storsäljare i ny och uppdaterad version, nämligen Manitou MLT840-137 PS Elite. MLT840-modellen är redan välkänd, men i den nya lyxversionen har maskinen fått en rad nya funktioner.
”Stage IV-motor, reducerad ljudnivå och breda däck är bara några nya kännetecken på den nya MLT840 i PS Elite-versionen”, berättar business manager Anker Lemvig hos Scantruck, som är svensk Manitou-återförsäljare.
Ny Mustang i familjen
Det har också kommit en ny ledarhingst i Mustang-familjen. Till och med en maskin med en helt speciell Scantruck-historia. Mustang AL708 hade officiellt världspremiär på Bauma i München tidigare i år. Men dessförinnan hade den haft smygpremiär hos Scantruck i Skive, i samband med Scantrucks traditionella ScanMek-mässa som gick av stapeln i januari.
”Att vi var de första som fick lov att visa maskinen för kunderna har naturligtvis gett oss ett speciellt förhållande till AL708:an. Den gången i form av den enda prototypen som fanns. Nu är serieproduktionen igång och nu kan vi också sälja den”, berättar business manager Anker Lemvig hos Scantruck.
Den knäckstyrda Mustang AL708 är en 4,5 tons maskin med en 75 hk motor från Deutz.

 

Visa alla nyheter