Släntklippare Spearhead Twiga 360 frontmonterad, kompakt och robust.

Släntklippare Spearhead Twiga 360 frontmonterad, kompakt och robust.

16 februari 2018

Twiga Kompakt 360 är en ny frontmonterad slänt- och häckklippare med en räckvidd på 3,6 m. Armklipparen är avsedd för frontmontering där arm, oljetank och pump är monterade som en komplett enhet i bärarens 3-punkt. Denna arm kan även monteras direkt i en lastare som har egen hydraulik på ca 50 liter.

Den nya armkonstruktionen är mer manövrerbar och tillåter föraren att arbeta i trängre och högre utrymmen men ger även bättre sikt både under transport och under arbetets gång eftersom tornet som armen är monterad på har flyttats i sidled. Lämplig till traktorer över 35 hk.

I grundutförandet ingår hydraulisk påkörningssäkring, eget oberoende hydraulsystem (40 hk) med 70 liter oljetank, 3-punktsfäste (Kat.1 och 2) för frontmontering, elektrisk styrning med proportionalstyrda ventiler med joystick och flytställning på klippvinkeln och arm.
Kan levereras med 540 rpm eller 1000 rpm .

Följande redskap kan monteras på Twiga 360 är Häckklippare RC som finfördelar materialet med minimal uppsamling och klarar grenar upp till 30 mm, grensåg som sågar upp till 10 cm, häckklippare som klipper upp till 40 mm och slaghack med schackelupphängda slagor.

För mer info:

Telefon: 0411-13950

Visa alla nyheter