Slitstarka släntklippare från Breviglieri

Släntklippare från Breviglieri lanseras på MaskinExpo

Slitstarka släntklippare från Breviglieri

05 april 2017

Byggda med slitstarkt dubbelt chassi och med växellådan monterad på utsidan för att ge längre räckvidd är släntklipparna från Breviglieri redo för långa och produktiva dagar. Släntklipparna kan vinklas 90 grader uppåt och hela 60 grader nedåt. Breviglieris program av släntklippare lanseras av Närlant på årets MaskinExpo, den 18-20 maj 2017.

Det är två kraftfulla och arbetsvilliga serier släntklippare från Breviglieri som Närlant nu presenterar: Super Master och Hyper Master XL. Båda är försedda med hammarslagor. Räknat från toppstången är räckvidden från 285 till 373 centimeter. Antalet hammarslagor är från 16 till 22 stycken. Vikten är mellan 580 kg (Super Master 180) och 975 kg (Hyper Master XL 250).

– Maskinerna är försedda med två stycken motknivar för extra fördelning av gräset. De har öppningsbar baklucka för att underlätta underhållet, säger Anders Nilsson på Närlant.

Påkörningsskydd via chockventil är standard. Släntklipparna har flytlägesled i trepunktsbocken, medar, kraftöverföringsaxel och frilöp i växellådan.

För mer information, kontakta:
Anders Nilsson
Närlant Import AB
Tel 019-603 60 60
info@narlant.se
www.narlant.se

Visa alla nyheter