Trejon investerar för framtiden

Arbetet med en ny maskinhall för produktutveckling har startat.  

Trejon investerar för framtiden

17 januari 2020

Trejon investerar för framtiden. Bygger en ny maskinhall och förstärker personalstyrkan. Investeringen i en ny maskinhall för produktutveckling är i full gång och går allt enligt planerna så förväntas plattan vara gjuten innan årsskiftet. Hallen blir 625 m2 och 6 meters takhöjd, med inbyggd traversbana i hela hallen.

Den nya hallen kommer att ge förbättrade möjligheter till att utveckla och förbättra Trejons arbete inom produktutveckling och mottagningskontroller.

- Vi ser positivt på framtiden och vi har stor efterfrågan på våra produkter. I vårt arbete att förbättra och öka kvalitén i alla led blir denna investering viktig för oss. Vår orderingång har ökat med 15 procent jämfört med samma tid i fjol, säger Henrik Johansson, VD Trejon.

För att möta marknadens förfrågningar och att kunna erbjuda kunder moderna maskinlösningar förstärker Trejon med ytterligare en produktutvecklare och supporttekniker.

Anders Johansson, ny produktutvecklare på Trejon, är utbildad maskiningenjör och har stor erfarenhet av produktutveckling. Bland annat från Komatsu Forest där han varit ansvarig för flera olika utvecklingsprojekt.

- Det känns jättebra att vara här. Trejon har ett bra team, bra produkter och det kommer vara kul att bidra till utvecklingen och företagets resa, säger Anders Johansson.

Mathias Nilsson som är utbildad maskiningenjör med lång erfarenhet av maskiner både som konstruktör och med egna maskiner på sin skogsfastighet är nu anställd som supporttekniker på Trejon.

- Trejons produktutbud passar mina intressen och kunskaper. Med mina erfarenheter så vet jag att jag har hamnat på rätt plats, säger Mathias Nilsson.

Visa alla nyheter