Vibrationstålighet i toppklass - Scorpius PRO 445!

Vibrationstålighet i toppklass - Scorpius PRO 445!

05 februari 2019

Senaste LED-tekniken med exceptionell värme - och vibrationstålighet. ABKATI presenterar nu tillsammans Nordic Lights en ny tungviktare på marknaden - arbetslampan Scorpius PRO 445!

Arbetslampan är den nya generationen av Nordic Lights populära serie Scorpius PRO. Lampan har en ny design med optimerade säkerhets – och kvalitetsegenskaper och en ljusstyrka på hela 4400 lumen.

Med en färgtemperatur på 5000 Kelvin och en färgåtergivning på CRI 80 avger PRO 445 ett naturligt och behagligt ljus, något som ger en mer verklighetstrogen ljusbild av området den belyser. Ytterligare optimerade egenskaper är att lamphuset är tillverkat i det värmeavledande materialet K-alloy aluminium och linsen är producerad av UV-resistent Grilamid®.

Arbetslampan är konstruerad för att klara riktigt tuffa användningsområden och förutom IP-klassningarna IP68 och IP6K9K har den dessutom CISPR 25 klass 5 som säkerställer att lampan eliminerar radiostörningar och störningar från annan kommunikationsutrustning. Lamporna håller mycket hög kvalitet och har hela 5 års garanti!

Besök ABKATI.se för att läsa mer om Scorpius PRO 445.

Visa alla nyheter